Post by zilsolacorndi on Mar 8, 2022 20:52:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају кључеве ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Нмг да инсталирам игрицу затоми се уопсте несвиђа
io. Control your round hole and consume everything on your path: cars, houses, people! Engage in battles with other holes in the same city.
НЕРАЗУМНА количина огласа. Дафук. Некада је била глупа мала игра, сада је само досадна. Деинсталирање.
ок изгледа да ћу ово задржати неко време! Уреди 01/09/2022 Геезус! Огласи су сада огромни! (-3 звездице)
Одлична игра, али некада је била ван мреже
Hole.io · Opis · Slične igrice kao Hole.io · Bartender: The Right Mix · Smash Your PC · Bubble Trouble · Fruit Slasher · Knife Shooter · Samurai Fruit.
Лоше, од контроле до задовољства.
Hole.io Trò chơi điện tử gyzo
Добра је али много брате багује висе губим сто багује него сто сам ја смотана и много је реклама па их мало макните али је занимљива морам само да признам
Hole.io - VICE
То је у реду игра, али додаје..само не желим да играм више, не покушавајући да будем непристојан. 3 🌟
Огласи се насумично појављују усред ваше игре док играте. Уживао сам у овој игрици, али сада не желим да имам ништа са њом. НЕМОЈТЕ ИНСТАЛИРАТИ! Пробао поново. Сада су то све рекламе. 1 минут игре праћен 2 минута реклама. смеће.
Не свиђа ми се уопште
Има пуно реклама и мени сметају минуте не могу да играм и пуно багује👌👌
Najbolje besplatne igre za iPhone: 1. Fortnite 2. Helix Jump 3. Rise Up 4. PUBG MOBILE 5. Hole.io 6. Love Balls 7. Snake VS Block
Генерално не играм много мобилних игара, али сам заиста уживао у овој игрици када сам је први пут преузео. Нажалост, најновије ажурирање је променило ствари на горе. Контроле много мање реагују, теже је јести велике предмете док сами не постанете значајно већи, изгледа да се ваша рупа не помера тако брзо; у основи је само много мање забавно. Надам се да ће ствари бити боље у будућности, али за сада нисам више заинтересован да играм.
веома заразна и опуштајућа - скоро савршена. Не могу да престанем да играм ову игру, тако је задовољавајуће појести цео град! Ипак, треба поправити неколико ствари, јер тренутно изгледа недовршено. Чини се да заправо не играте друге играче, само ботове. Опис каже да можете да угостите локалну игру, али не можете. Бар један од скинова је покварен - не можете га зарадити. Бодовање је покварено, битка је једини начин да зарадите поене. После неколико дана, немам шта друго да радим. Моја девојка је такође зависна!
Одлична игра, иако би програмери могли да раде на добијању нове мапе. Проблем са којим сам се суочио је тај што не можете да пређете ниво 19 и ако сте и ви и ваш противник на том нивоу, једино што треба да урадите је да затворите игру, а затим поново отворите. Уз то, мислим да је ово супер забавна игра и да још има простора за побољшање!
багује па изаде
... iPad, iPod Touch, Android, and other devices with screenshots for ... This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android).
... Odža (@gabrijelodza): "Ono kad te ✨ fleša ✨ #fyp". JA KAD UŽIVAM U DANU PA SE SJETIM ŠTA SAM RADIO ...
срање
Брисање. Дао сам доста времена да се решим реклама усред игре. Сада је само досадно
Супер игра
Hole.io Trò chơi điện tử gyzo
Ок је игрица али добијем рекламу у сред игре и има неко као време па гледаш 100 реклама па онд није занимљиво
Огласи, огласи и обмањујући огласи који се тешко затварају. Не могу да играју без интернет везе јер морају да приказују огласе од 30 секунди сваких 30 секунди и пре и после сваког клика.
Невероватна игра на свету и дајем 5 звездица овој игри
Добра је.Мапа је мала али ОК.
То је веома забавна апликација, али има превише огласа!! још увек можете да преузмете само има много додатака, али је и даље веома забавна игра!
Једноставно лако и дуготрајно
Једини разлог зашто није 1 звездица је зато што је забавно када заиста можете да играте. Али озбиљно? Не можете чак ни једну рунду да одиграте а да не добијете оглас на пола пута, затим један који се нуди на крају да вам добије додатних 5 секунди, а затим један на крају чак и ако не добијете додатних 5 секунди. Стварно
Веома заразна и забавна игра, али... Могла би бити много боља! Контроле су лоше: често ставке лебде изнад ваше рупе и неће упасти. Могло би се фино подесити много више. Постоји само 1 мапа: очајнички јој треба више мапа! Мапа се само ротира што је у реду док је не упознате. Како зарадити скинове је толико збуњујуће: на већини скинова не нуди објашњење како да их зарадите, а дом је скоро немогуће добити. Постоје 4 начина игре, али ћете вероватно икада користити само 2 од њих. Потребно је више режима. После сваког скретања је оглас! Хајде момци, стварно?: Људима не сметају рекламе, само не рекламе од 30-40 секунди након сваког скретања! Неки попут мене би платили игру да би избегли рекламе, али не по овој цени. Много је скупо. Да има више нивоа можда, али не атм. ТХЕ ЛАГ! ОМГ ЛАГ ЈЕ ЈАКО ФРУСТРИРАЈУЋЕ!!
Russian - English : Dictionary & Education Εκπαίδευση hdf
Ужасна игрица
Ова апликација је ужасна. То је глицхи и ово не би требало да буде игра и моје искуство је било ужасно 😞😔😒 али ја бих овоме дао нулу да могу али не могу тако да је један али ово не би требало да буде игра јер је без тебе