Post by zilsolacorndi on Mar 8, 2022 20:45:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akčné fkc
Z grafiko je nekaj hudo narobe! Tone artefaktov na mnogih ploščah naredijo, da jih ni mogoče igrati. poskusil vse nastavitve ni razlike. Lahko poskusim z drugo tablico in preverim, ali je to samo ta Asus Zenpad S 8.0, saj imam na izbiro več.
Všeč mi je ta igra..ima nekaj napak, na katerih je treba delati..in nakup stvari stane veliko..če ne želite igrati za izkušnjo, da jo odklenete, ko greste brezplačno. Želim si, da bi lahko cumminicirali z vašo ekipo. (Igro sem igral že nekaj časa in potem, ko sem vanjo vložil svoj čas in celo denar, sem videl, kako delajo in odpravljajo veliko težav)..hvala za zabavno igro.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akčné fkc
Pregled stopnje 26, igram že nekaj tednov. Super zabaven začetek, če razumete, kako uporabljati kritje in mehaniko, a po določeni točki začnete naleteti na plačilo za zmago igralcev. Pri nekaterih dražjih orožjih obstaja veliko neravnovesje v smislu tveganja in nagrade, ki igralcem omogoča, da se skrijejo za skalo in imajo nagibne rakete, ki ne morejo zgrešiti iz večjega dosega kot večina pušk. Trenutno se ne splača sodelovati, dokler ne uravnotežijo igre.
Prosimo, dodajte Squad Multiplayer 5 vs 5..Dodajte prijatelje prek uporabniškega imena ali ID številke..dodajte Team Deathmatch 8 vs 8 Robot in Capture Flag in Story Mode, ki se lahko igra s prijatelji..kako dodati prijatelje prek id-a in igrati z ekipo?
To je lahko bolečina, ko ste pravkar ponovno postavili svojega robota, takoj raznesete, kot da se nič ne zgodi, sicer pa je tudi zelo dobra odvisnost od iger, tako da ✌🏼✌🏼✌🏼
Edit2: Izbrisal preostanek pregleda. Odnesel še eno zvezdico (prva je bila, ker ni predhodno pripravljenih). Poskusite uravnotežiti mehanizme okoli njihove stopnje zmag. Ni v redu, da lahko en mehanizem stoji na mestu, neupravičen, nanese absurdne količine škode in ubije 12 drugih mehanov v konstantni 1 proti 2, preden pade. Kako se sploh igra proti temu? Prav tako se rakete izogibajo sovražnikom, ki preklopijo nevidnost. Morali bi nadaljevati. Dal bom še nekaj krogov in se bom vrnil k Mech Wars do nekaterih popravkov.
V tej igri sem zelo užival, odklenili so vse mehane, razvili najljubši strategijski slog igranja in najljubši mehanizem je bil zelo prijeten. Potem sem jo nekega dne šel igrati, bila je na zaslonu z nagrado in se je zaklenila, zabavna ali ne, če igra sploh ne bo delovala, neuporabno sem jo odstranil in znova namestil. Igra se je nato zaklenila na zaslonu in prosila za dovoljenje za dostop do mojih podatkov in jaz sem obupal. To je zanič, neumno sem porabil denar za nov mehanizem, ojoj, ampak lekcije so se naučile, kaj je zapravljanje.
Igral sem nekaj krogov, ni me zanimalo. Kontrole, ki so enostavne za uporabo, uporabna je tudi povečava. Povečanje je prijeten dotik, ki spominja na franšizo AC. Grafika je bila povprečna, še posebej mehi; ni veliko podrobnosti.
Nekaj sem spoznal med igranjem.. na igrišču hkrati z vami ni pravega igralca. Samo boti (računalniško nadzorovani sovražniki) uporabljajo robote in opremo drugih igralcev. To je velika iluzija. Nihče ne igra skupaj. Še vedno dobra igra, vendar ai boti po vsem zemljevidu. Ni prava igra za več igralcev.
Toliko držanja za roke. Pusti me, da igram igro. Nisem niti mimo vadnice. Ne imejte potrpljenja za vadnice. Leto 2021 je. Igre niso nov izum. Vemo, kaj storiti ali sčasoma ugotoviti. Imejte vadnico kot možnost. Ali pa imate pogosta vprašanja. Odstranjeno po 2. vadniški bitki, ko se je začela 3. vadnica.
Urejam prvo oceno, da izrazim svoje nezadovoljstvo. Orožje sem kupil med hitrimi razprodajami in čeprav so moji kartici zaračunali 8,25 $, nisem nikoli prejel predmeta v svoj inventar. Igra je tudi hudiča in pogosto je baza igralcev tako nizka, da je celotna ekipa nič drugega kot roboti z umetno inteligenco. Uredi: Azure (končno) je rešil težavo s kupljenim predmetom. Preostale težave ostanejo in ocena ustrezno prilagojena.
Všeč mi je igra, toda uničil si mi napake. Zdaj so neuporabni. Če se pritožijo, spremenite dinamiko orožja. Ni bilo nepošteno. Čas ponovnega nalaganja je trajal večno. Polovica izstrelkov bi zadela stavbe. Če te kdo vidi, te lahko preganja in uniči. Pa kaj je bilo tako nepoštenega?? Utrujen sem od porabe denarja za igro samo zato, da bi moj nakup postal neuporaben. Plačal sem za dobro orožje, zdaj ga odnesi. Po mojem mnenju je to sranje. Popravite ali izgubite stranko in še veliko več.
Ta igra matchmaking je katastrofalna!!! Moram igrati proti 100-krat boljšim robotom in zaradi tega izgubim vse igre skoraj v nekaj sekundah, zato dajem samo eno zvezdico zaradi dobre grafike, popravljalnega ujemanja in mybe bom igral še enkrat. uživaj.
torej tukaj je ulov..je odlična igra in ima velik potencial..toda obstaja določena tema, o kateri bi rad govoril..izvoli..tekma me nekako odpove.Mislim, da igram z igralci, ki so imeli višji nivo/rang od mene..igra zaostaja vsakič, ko vstopim v bitko in kljub temu, da sem dal ultra nizko, še vedno zaostaja..Zato prosim, vzemite to..izboljšajte igro, da je Pixonic ne bo monopoliziral
Igre ni mogoče igrati - to je bedna izkušnja. Nova posodobitev je bila uvedena prezgodaj – bodisi prehitro, bodisi brez skrbi za javno ali zasebno testiranje ali QA. Nova funkcija spuščanja ima potencialno potrebo, je nov zasuk, ki ga še nisem videl. Ogenj z orožjem ima končno animacije, medtem ko vaše zdravje skrivnostno pada z le rdečim indikatorjem poškodb, ki zagotavlja nejasno smer, zakaj. Vendar so bile težave, ki jih je imel prej, edinstvene. Težave, ki jih ima zdaj, so zapletene in bedne. Jasno uveden brez QA - spremenljivke v pogovornem oknu, ki navajajo, kateri igralec je ubil, ki so popolnoma napačne, mehanizem ciljanja in zaklepanja sta več kot prej, vmesnik menija ni izboljšan - prejšnja različica je imela estetiko, ki se je ujemala z žanrom in slogom igra, nova uniči ta občutek in ga nadomesti z zgodnjimi spletnimi vmesniki ponudnika internetnih storitev, kot je AOL. Preveč več, da bi jih bilo mogoče omeniti v tem trenutku, da bi jih lahko obdelali, bodo posodobljeni, ko bodo na koncu narejene izboljšave. Ta igra obljublja, da se bo ločila od konkurence - vendar na dober način. Preprosto ne razumem, kako je mogoče igro izdati v tej ali prejšnjih različicah, še posebej, če lahko uporabniki plačajo dejansko valuto za komponente.
Ta igra je kot vojni roboti in bitka titanov skupaj brez nenehnega grabljenja denarja Pixonics. Všeč mi je igra. Grafika ni tako dobra kot vojni roboti, vendar je igranje tam. samo poskusite.
Zelo lepa igra in res dobra za brezplačne igralce.... Potrebujete le dobre spretnosti.. Res mi je všeč ta igra.. Samo en problem in želim, da ga rešite.. Zdi se, da nekateri ljudje uporabljajo hack( Neomejeno strelivo/Hitro ponovno polnjenje), kar je res nadležno... Prosimo, rešite in pridobite svojih 5 zvezdic nazaj.
ni slab,glede fps opcije mi je super.sicer nimam obcutka svobode kot pri wor robots.detajlov ni. za cajt pregajnat je ok.pac WR je dalec na prvem mestu. no evo 2h spila.ocena 3/10 po kratkem vas robot ni nic vreden.pa vse steka ok drop ops s fantastic. fps je osom.pover nadzor med igralci mast b pirfect.all againts megabot s za mee pirfec gađe in ide, da popravi tim igra.
Ta igra je preprosto popolna. Všeč mi je vsebina, tudi grafika je dobra, in kar je najpomembneje, ta igra ni plačana za zmago. Edina stvar, ki jo sovražim pri tej igri, je, da na silo izžene igralce, medtem ko smo v igri. In to se zgodi pogosto. Prosimo, odpravite to težavo. Zaradi tega sem zelo razočaran. Upam, da boste to zelo kmalu popravili. Hvala vam
Pirates Of Galaxy: Epic hunter Arkadne igre ouqn
Robot Warfare: PvP Mech Battle Toiminta gar
Sem nov v bojevanju robotov in moram reči, da sem navdušen nad igranjem in grafiko. Pohvale razvijalcem za tako odlično igro. To je daleč najboljša mehanska igra v trgovini Play. Verjamem, da bo bojevanje robotov kmalu zmagovalo pri izbiri urednika.
Zdi se, da se pol nenadzorovana igra bolj nagiba k plačilu za zmago in veliko neenakovrednih dvobojev, ki temeljijo na lv namesto moči ali sposobnosti
Odlična igra in rad jo igram, vendar sem prepričan, da imaš prevarante. Kadar koli gledam sovražnike, potem ko izgubim svoje robote zaradi enega zadetka ostrostrelcev, jih lahko vidim, kako streljajo s približno 1 krogom na sekundo. Vem, da je čas ponovnega nalaganja ostrostrelcev 15 sekund. Poleg tega naredijo ogromno škode. Moj hoplit je običajno uničen v dveh zadetkih ostrostrelca, kar kaže, da me je isti ostrostrelec dvakrat ustrelil. ostrostrelci imajo nekako skoraj enkratno škodo in noro hitrost streljanja. Edini način, da sem premagal ostrostrelca, je bil tako, da sem pristal na njem.
Igra je nekaj, kar je treba igrati.. to ni igra, ki je na voljo za igranje.. Prenesel sem igro in začel igrati.. mi je bila zelo všeč, dokler nisem nadgradil bota in zdaj imam težave s strežnikom.. postavi igro upam, da bo razvijalec to popravil? Nada! Brez popravka? Ni STREŽNIKOV? Najslabša igra vseh časov... v najboljšem primeru zbadanje! Kako greste ven in posnemate igro (WR) in nimate nameščenih strežnikov? Naredi nam uslugo in pusti tako. Pixonic ima strežnike.. pojdi iz te industrije, dokler lahko.. Potrebuješ strežnike za podporo igranju iger? Okleval sem, da bi omočil ta pregled v upanju, da bodo to težavo popravili in da bom kasneje postal dedek.. ampak prekleto.. minili so trije tedni...
Ta igra je zabavna. Razlog, zakaj jo ocenim z 1 zvezdico, ker igra kopira vojni roboti za večino zemljevidov in nekateri haedi mehov izgledajo kot tam iz transfomers. Ne morem se igrati s svojim prijateljem, ker ni gumb, ki ga lahko najdemo, imam pa tudi tri vrstice interneta in še vedno prejemam prekinitev in ne morem plačati nagrad. Zato to igro ocenjujem z 1 zvezdico.
Ta igra ima potencial, če 80 % ne bi bilo War Robots Rip off. Poleg tega so boti, za katere priznam, da so precej dobri in dobro oblikovani. Dober del zemljevidov je iz vojnih robotov, vendar predelanih, in še več, ki niso. Imam skoraj 10 lvl in odigral sem 67 bitk in izgubil 0 tekem. Strategije ni, saj sem precej prepričan, da je večina v ekipi robotov, ki jih nadzoruje AI, kar je zelo osnovno. Tako da na tekmi še nisem naletel na pravi izziv. 2 zvezdici 4 pomanjkanje izvirnosti.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Toiminta gar
Dostojen mehanski strelec, izbira med različnimi mehanizmi in orožjem, ki neposredno vpliva/spreminja vaš slog igranja. Začetne stopnje vam bodo dale dovolj časa, da preizkusite različne 'osnovne' mehane kot nagrade za višje stopnje. Zlate nagrade so pravzaprav velikodušne! Trenutno imajo to 'rent to own' mechs (premium mehanike, nosilec ščita in stealth), kjer ti dovolijo, da 'preizkusiš' mehane za ceno v enem dnevu za 5 krogov, si ga izposodiš dovolj krat (21) in je tvoj! Preizkusite to igro, veseli boste.
Zabavno, a nadzor zahteva delo. In postaja plačilo za zmago. Tisti, ki lahko kupijo nove bote, še posebej nevidne stealth bote, nas ostale uporabljajo kot boksarske vreče, medtem ko se potikajo naokoli skoraj neranljivi. Če k temu dodamo še ogromno hekerjev z neomejenim strelivom za svoje ostrostrelsko orožje, ki te znova in znova strelja, ta igra pravzaprav ni vredna časa, ki je potreben za prenos. Uredi: nato pa posodobitev in popravek naredita, da igra "ni več združljiva z" mojo napravo. Končano. Izbrisano.
Res sem navdušen nad to igro glede na to, kako nova je. Prosil bi za nekaj funkcij. Prvič, ali bi lahko imeli ločen nadzor ognja za dron, ki bi preglasil podrejeno enoto za nadzor ognja z dronom na glavni gumb za ogenj. In drugič, ali lahko zmanjšate izbiro ciljev ali vsaj podate razlago, kako izbira cilje. Najlepša hvala.
OPOMBA za razvijalce – prosimo, popravite sistem ujemanja. Včasih se pridružim igram, ki se že začnejo 1-2 minuti že ob 8:30 min. Ni pošteno. Rad bi začel ob 10.00 uri enako kot vsi ostali. Razumem, če nekdo odide, mora biti prostor za zapolnitev praznih iger. Mislim, da bi moralo trajati dlje, da se pridružim igri in več kazni za odhod. Vsi bi morali vedno začeti ob isti uri ob 10:00
razočaran. večkrat omenjate ujemanje in bote in prezrete dejstvo, da ne želimo botov, ne glede na to, kako je človek ali moč prilagojena.... in če se zdi, da je zapolnjevanje vrzeli potrebno, le manjšina. prosimo, odstranite ali minimizirajte bote. 98 % časa in 98 % boti. novi zemljevidi? možnosti klanov ali prijateljev? čas, da se osredotočite na, je treba imeti ne le lepo imeti, saj je samozadovoljstvo prava težava. kaj je potem na spletu? morda različica brez povezave.
Prenesla igro prav v redu. Ko odprete aplikacijo, se odpre zaslon za prenos z mehanizmom, ki izgleda, kot da Bumble Bee doseže 90 %, nato pa nič. Pustil sem ga tam z dobrim signalom približno 20 minut in še vedno nič. Imam telefon Note 10+ (izdaja Vojne zvezd), ima dovolj prostora. (Oglejte si, kaj sem naredil tam.) 😂 Hvala, meni je delovalo, vendar ne hčerinega S10. Po popolnem ponovnem zagonu in izbrisu podatkov/predpomnilnika se ustavi pri 1% ali 90%. Vzemi to nazaj. Spet nazaj na 90%.
Všeč mi je igra, le nekateri kontrolniki so bili izklopljeni. Ko sem pristal, sem se začel vrteti v krogih. Kontrole pogleda bi lahko tudi popravili. Ni se premaknilo tako gladko, kot mi je bilo všeč. Ključavnica je oteževala vklop in izklop. Ampak koncept mi je všeč. Potrebuje delo
Edinstveno za mehansko igro. Pozneje bi rad videl več vsebine. Všeč mi je, kako hiter je in potrebno je nekaj spretnosti. Na splošno se še vedno zdi, da bi se lahko obneslo malo bolje.
Najslabša igra je ta igra samo za 💰 igralca. Igralec, ki ima nizko kakovost orožja in robota, se mora soočiti z izredno težkim, nevidnim, neskončno razčlenjenim robotom. To je škoda orožja zanemarljiva za sovražnikovo obnovitev moči HP. Med igranjem se igra vedno zelo draži. War Robot je boljši od te igre.
Vsakih štirinajst dni ali približno imam težave z vmesnikom.. ne morem pritisniti nobenega gumba ali odpreti nobene funkcije.. Ozadje se premika normalno, vsi učinki delujejo dobro. npr. nevidnost vklop in izklop video efekta. Poleg tega zelo lepo izveden dizajn in igra. Všeč mi je, vendar bi rad videl več zemljevidov ter novih robotov in orožja. Nazadnje sem kupil Samurai in ker sem se zaradi tega počutil kot skoraj nepremagljiva igra se je začela počutiti rahlo dolgočasna
po pravici povedano... je brezplačno... čeprav igrate bolj izjemno neuravnotežene bitke kot enakomerne bitke. ne opazite neravnovesja, ko ste na zmagovalni strani, dokler ne vidite statistike... ali dokler ne vidite prikritih mehanov, ki uničujejo opustošenje bodisi na vaši ali na drugi strani. preprosto ne gledam več oglasov po neuravnoteženih tekmah. in sem se ga ravno naveličal od tega pregleda.
Potrebujem posodobitev za odpravo nekaterih napak in napak. Povečanje hlajenja za bote, ki imajo neviden način ali vsaj skrajšajo čas spretnosti, Rebalans ali nerf. Nekatera orožja poškodujejo in omejijo 300 metrov za Jericho in je prijazno. Hvala vam. Veste, da sovražim dati še eno oceno z eno zvezdico. Zato sem se odločil dati dober povratek in upam, da ga boste prebrali razvijalci
Igra je na splošno super, vendar posodobitve popolnoma zmotijo vaš napredek. Močni roboti, ki ste jih zgradili v tednih in $$, postanejo šibki/za enkratno uporabo. Včasih sem dominiral v igrah, zdaj ne morem zdržati do konca. Tukaj je nekaj težav, ki jih opazim: nevidnost je prenehala delovati, trajektorija skoka je bila spremenjena na višjo, vendar manjšo razdaljo, nekatera orožja se zdijo močnejša, druga pa šibkejša. Je bil to poskus izenačevanja pogojev? Ne vem, ampak to me je naveličalo. Bom preveril naslednjo posodobitev
Bila je zelo dobra igra. Nova posodobitev mi ni všeč.Imel sem resno nadgrajen potrese in rakete jericho ter ciljni sistem lvl 3.....v povprečju približno 1 do 6bkills na igro....saj pri posodobitvah niti enega ubijanja v 6 igrah.....bi lahko bila težava z ujemanjem, vendar sem pogrešam (med zaklepanjem) ali samo povzročam nič škode na mirujočih tarčah na prostem..... RES??? Poskusil bom znova igrati čez nekaj tednov, a zaenkrat sem končal
zelo zabavno samo fejk ene igre je
Igra se po namestitvi ne naloži, ostane samo na nalagalnem zaslonu, vendar brez sramu igranja..
Zelo zabavna igra do 20. lvl. Nato se pripravite na topovsko meso za igralce 15 stopenj višje od vas. Ta igra ima najslabši algoritem za ustvarjanje ujemanja od vseh robotskih iger, ki jih igram. Target lock je nenehen boj, da bi celo ciljali na bota tik pred vami, najnovejša posodobitev pa je kopirala nekatere najslabše dele druge igre »vojnih robotov«, od katere smo se mnogi prišli sem pobegniti. Ni igralnega mehanika, ki bi ciljal na nevidne bote, tako da preprosto stojite tam in umrete.
Nah!! Potrebno je veliko dela. Ciljanje mora biti samodejno, ko robot skoči. Pravzaprav je celotno snemanje zmedeno. Počutim se, kot da je bil razvit za otroke. War Robots je še vedno najboljši, čeprav je igra P2W.
Ta igra je največji tekmec vojnega robota in po mojem mnenju so boljši od WR, a le malo. Zdi se, da so še vedno enaki p2w, vendar imajo manj sposobnosti, zaradi česar je igra manj zmedena in lažja za uravnoteženje. Razen premium botov, s katerimi se seveda še vedno ne trudijo z uravnoteženjem, tako kot WR. Na splošno je to spodobna igra, vseeno dobra v primerjavi s konkurenco.
Že prej sem igral WR in sem ga opustil pred približno 1 ali 2 leti, ker je bil Pay2Win. Pred kratkim sem našel to igro in jo preizkusil. Sploh nisem razočaran, saj je res dober. Zdi se mi kopija WR, ki je bila narejena na pravi način! Nekateri zemljevidi in značilnosti so podobni z nekaj razlikami. Tudi ciljanje je odlično, saj lahko ciljamo tudi gor/dol. Čakalna doba za nadgradnje se mi zdi bolj razumna in tudi ni MK2, ki je super. Moja edina težava je preglednost svetilnikov.
odlična igra, toda zdaj sem na točki, ko pristanem, čeprav lahko letite kjer koli na zemljevidu, da vstopite v bitko, na koncu poskušam pobegniti pred vsem sovražnikom brez soigralcev. .. zapustil bitko, ker nikoli ni več pilotov in je vseeno na koncu zmagal, čeprav moja ekipa ni dosegla nobenih ubojev do 3 ali več. s to hitrostjo bom lahko posodobil, če ga podvojim. nadgradnja:
Všeč mi je. Potrebuje pa vadnico. Malo bolj zapletene kontrole kot vojni roboti, a to je del tega, kar mi je zelo všeč. Ampak res bi lahko uporabil vadnico za razlago nadzora. Predvsem ročna nastavitev višine
IGRA JE ZDAJ P2W. Potoči solzo za še eno dobro uničeno igro. Ali imate morda večstopenjske strežnike? En strežnik, ki vam vrže denar, eden za ostale. pričakovana življenjska doba na telefonu: približno še en teden. Vrhunska igra z roboti, ki uničujejo robote! dodatni gibi omogočajo nekaj spektakularnih ubojev!! Novice: obstajata 2 pogoja za zmago. Uporabite oba.