Post by zilsolacorndi on Mar 8, 2022 20:42:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Knight Ninja Fight Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה אינסוף נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Knight Ninja Fight Game 2022 version ▞▞▞
משחק מרגש מאוד בברכה, Legand_Bhai_yt
טוב אבל יקר
המשחק הזה היה כיף..אבל לצערי זה רק שחקן בודד..גם אני לא יכול לעשות הרבה במשחק..אני כבר lv100 אז אין מה לעשות אחרי הכל..פריט מוגבל מאוד להשיג..רק אם אתה יכול קבל את זה אני חושב .. נשאר רק לעלות בדירוג שלך עם שחקן .. עוד דבר אחד אני יכול לדעת למה אני לא יכול לתבוע תגמול במסאז' לאחר ביצוע העדכון?
לא יכול לשחק עם דמויות אחרות עם תשלום עבורן
Shadow Knight Ninja Fight Game Action jer
בטח שלוציוס והקטור נמצאים שם אבל מה לגבי ולורה וקאזטסו הם לא. אין דרך לקבל אותם בחינם אתה חייב לשלם עליהם עדיין לא מסביר שהתשובה שלך הייתה שגויה בשיעור הראשון שעשיתי אז אם אתה רוצה לשפר את זה תן לנו דרך להשיג ולורה וקאזטסו בלי לשלם כי בדיוק כמוני יש אנשים שלא יכולים לשלם ואין להם כרטיסי אשראי לשלם או אסור להם אז הם מתחילים לחפש פריצות אם אתה רוצה להפסיק את זה אז להפוך אותם לנגישים ממשהו.
לאחר כל 2-3 פרקים משחק חיבור הרשת נתק אוטומטית בבקשה תקן את זה אני לא יכול לשחק את המשחק בקלות זה בלתי אפשרי לשחק במשחק
הפוך אותו למסך מלא בבקשה 🥺🥺🥺 אוהב את המשחק הזה גרפיקה מדהימה חלקה במיוחד
גיימפאד » עופר שוורץ
הכי גרוע. ניצחתי באתגר הסיוט של 600k..אבל המערכת אמרה שלא יכולה להתחבר לשרת. ניסיתי להתחבר מחדש אבל זה לא הסתדר. תן את הפרס שלי! זה מגיע לי. זה קרה כבר פעמיים!
המשחק הזה כל כך מגניב אבל זה היה צריך לקרות בתלת מימד
Shadow Knight Ninja Fight Game פעולה mijq
החיבור נורא כמו גם המשחקיות. המשחק אינו דינאמי.
Nexus
משחק די נחמד אבל ... הוסף עוד דמויות וגם תעשה משחק כמו gta btw משחק די נחמד 🙂 👍👍 רוצה תשובה ..
שיחקתי במשחק הזה בעבר...אני רוצה את ההתקדמות שלי בחזרה אבל אני לא מסוגל לעשות זאת...למה? ...זה מגוחך...שיחקתי בו כבר חודשים...
זה משחק מאוד מעניין וקל אבל המחיר של הגיבור שלו גבוה מאוד
משחק נחמד אבל לא מ ff
אדוני מדהים, אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל בעיה אחת הכי גדולה עבור שברים אם אתה יכול לשים לשדרוג רמת דמות עם שברים אז דבר הרבה יותר טוב כי אין לי יותר מטבעות יש לי רק שברים אדוני!
אף פעם לא שיחקתי במשחק שיש לו שרתים כל כך איטיים ולא אמינים כמו זה... זה מעצבן ולא נוח במיוחד ומשאיר אותי לא מסוגל לנווט באף אחד מהתפריטים, או לבצע את המשימות הפשוטות ביותר, כי כנראה אתה צריך קבוע חיבור עם השרת כדי לעשות הכל וזו בעיה ענקית... כבר הייתי מסיר את ההתקנה אבל למעשה שילמתי כסף על המשחק הזה אז אני מאוד מנסה לתת לו צ'אנס אבל נראה שהוא רק מחמיר ולא טוב יותר...
עוד לא שיחקתי בו אבל לשמוע את התגובות החיוביות והשליליות זה אומר הכל שהמשחק הזה הוא פשוט הכי טוב 😏
הורד GTA 5 APK עבור Android - Softmedal
המשחק מהנה אבל הוא לא שומר את ההתקדמות שלי. קיבלתי חרב אולטימטיבית עבור נוח ושיחקתי איתה שלב שלם. ואז סגר את המשחק. כשחזרתי החרב לא הייתה במלאי שלי וחזרתי לתחילת השלב שרק סיימתי. אשמח לקבל עזרה בנושא...
זהו משחק מעולה כישורי הגיבורים והגרפיקה נהדרים!! אנא המשיכו להוסיף עוד ועוד גיבורים חדשים, אני מחכה להם
משחק נחמד. אני מאוד נהנה מהאפקטים vfx וגרפיקה. אבל אנחנו צריכים מרובי משתתפים וקרבות ידידותיים ושבטים. אני מקווה שתחשוב על זה. תזכה ב-garen freefire. אני השחקן מ-freefire
משחק גרוע מאוד. אם הייתה לי גם רשת טובה אז גם המשחק לא יעבוד 👿👿👿👹👹👺👺
מאוד נהניתי מזה, שיחקתי שבוע עד כה ולא היה אכפת לי מפרסומות וכאלה. לפחות אתה מקבל דברים בונוסים עבור מודעות והם לא פשוט צצים. פגיעה קשה בקושי של 3* שניות למשימה מתחילה להיות כמעט בלתי אפשרית בגלל אתגרי זמן ותדרוש חקלאות מודעות או אפק. עם זאת עם טעות פשוטה (יציאה) כל נתוני השמירה שלי נעלמו חחח. יתבצע הסרה מכיוון שאין לי סבלנות לטחון מחדש, אבל מאוד שחזר את זה לשחקנים אחרים שמחפשים משחק מזדמן ומהנה.
המשחק באופן כללי טוב מאוד תן לו להוריד לפני שהוא ייגמר כיף לי היה לי אותו יום אחד ואני מאוהב בו
בעיה בפגיעה בטלפון הנייד...ושימוש רב בנתונים
Shadow Knight Ninja Fight Game Action uuu
המשחק היה טוב והכל אבל כל הגיבורים עלו כסף ומכניקת המשחק טובה והכל אבל אני לא ממש ממליץ על המשחק הזה
מתמודד עם הרבה בעיית חיבור מחדש. (אין לי בעיית קישוריות לאינטרנט, יכול להזרים ולרוץ בצורה מושלמת עם משחק אחר) בבקשה תקן
זה משחק נהדר. אבל אני מתמודד עם פיגור מסוים במכשיר בזמן משחק. יש לי OnePlus 7. עדיין זה בפיגור. אבל עדיין המשחק מעולה.
Shadow Knight Ninja Fight Game Veiksmas buky
אס
קל מאוד לחווה וכיף לשחק. גרפיקה חלקה..מקשים מהירים..ולא משעמם בכלל.
גֵנֵרָטוֹר ו כדי 【Hack חינם】 - SUPERWINN
גרפיקה טובה ומהלכי פעולה.. המחירים גבוהים... רוצה לפתוח דמויות אחרות על ידי ניקוי רמות מסוימות.. כמו כן בעת שימוש בהתקפות מיוחדות אתה נוטה לתקוף כאשר אתה קרוב לאויבים
משחק טוב אני מעריך את העבודה והאנימציה הזו אני מקווה שהמשחק הזה יקבל עדכון חדש ומפתח אני תומך בך👍❤👍
Инди Кот для ВКонтакте Teka-teki nqlp
מאוד אהבתי את המשחק הזה אבל המשחק היה בעיה אחת והיא אני לא קונה דמויות בלי לשלם כסף אמיתי
משחק Acchi hai.graphics nice.par איטי נטו מאי משחק טען מחדש hota rahta hai.
מבאס עד היסוד. אחרי נקודה זה לא מקבל ניצחון ואומר "מתחבר מחדש" כשאני מחובר לרשת מצוינת.
קניתי את המשחק והייתי מרוצה ממנו ושילמתי עבור חבילת ההתחלה האגדית החדשה והתקדמתי קצת, אבל המשחק הפסיק לעבוד כבר למחרת ואני מרגיש שכל הכסף שלי הלך לפח והמשחק אפילו לא נכנס למערכת.
גרפיקה פנטסטית באמת נחמדה אם תוסיף גרפיקה ואפקטים קוליים החוויה הטובה ביותר שאראה במשחק הזה
אותו דבר עם הגרסה החינמית. אני חושב שהפרמיה הזו תהיה נטולת אנרגיה, אבל היא למעשה זהה
זהו משחק מהנה, הורג זמן וטוב
אחרי ששיחקתי 24 שעות, השלמת הרבה כוכבים, קיבלת פריטי סט אגדיים, פתאום המשחק מתאפס להתחלה. גם לאחר שמירת ההתקדמות ב-google/fb, הוא עדיין מאפס את ההתקדמות שלך להתחלה. טוב שעדיין לא קניתי כלום.
אני אתן 5 כוכבים אם תתקן את הבאג שבו אני משחק וממשיך להתנתק למה?
יש לי את גרסת הפרימיום אבל אני לא יכול להשיג את אבני החן שנאספות רק על ידי חשבון פרימיום כאשר רמת החשבון שלך מוגברת
טוֹב
אני לא יכול לקשר חשבון לפייסבוק? למה?
sitemap-video-0.xml - IGN Israel
לתת משימה לפתוח גיבורים
משחק סופר מהנה, קל לשחק, אין הרבה פרסומות. 10 מתוך 10