Post by zilsolacorndi on Mar 8, 2022 20:11:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Wreszcie gra, która jak taka ze względu na nie jest reklamy, ale te reklamy są robim, rozumiem, że trzeba jakoś za bez przesady
Ta gra jest niesamowita. Wszystkie inne gry, które widzisz z fałszywymi reklamami i reklamami, są tym, czym chcą, aby były tą grą. Gdybym był sponsorowany przez tych ludzi, krzyczałbym to z każdego z moich źródeł w mediach społecznościowych, ta gra zasługuje na znacznie więcej uwagi niż ma.
Chciałbym dać tej grze 4 gwiazdki. Naprawdę podobało mi się granie, ale coś jest nie tak, gdy aktualizuję tę grę, ładowanie danych kończy się niepowodzeniem i jest tak wiele reklam. I wszystko idzie dobrze. NAPRAW TO.
Jest fajnie i mózg dużo myśli o wyborze. I z doświadczenia mojego brata, że po każdym poziomie pojawia się reklama, ale jest w porządku. Możemy wiedzieć o innych grach z tej gry. A sukienkę możemy zmienić oglądając reklamy. To niesamowite
Chciałbym mieć możliwość przyznania 0 gwiazdek, ponieważ ta gra ma dużo reklam. Myślałem, że będzie fajnie i czas mija, aby zagrać w tę grę, ale byłem daleko. Po każdym poziomie gry natychmiast daje ci reklamę, na początku nie obchodziło mnie to, ale potem stało się to za dużo. Każdy poziom trwał mniej niż 30 sekund, aby przejść do reklamy, która byłaby reklamą za reklamą. Nie marnuj czasu na pobieranie i granie w tę grę.
Ogólnie to spoko gra ale co każdy poziom licytują się reklamy.
Jest trochę źle. Dlaczego jest tak krótki? Chciałbym, żeby było więcej poziomów i włożono w to trochę rzeczywistego wysiłku. Wygląda na to, że próbowałeś zrobić dobrą grę, ale się rozleniwiłeś i zakończyłeś ją, dając dziewczynie dziwny bieg, który wygląda, jakby została spłoszona przez węża, a teraz tak utknęła. Niektóre wybory nie mają sensu. Jak bieżnia w kosmosie? Jeśli mają być zabawne, to nie uważam tego za zabawne. Przepraszam za tak złą recenzję, ale wolałbym coś lepszego..
Fajne ale poziomy się powtarzają
Save The Girl ง่ายๆ szlj
Gra super, ale dodajcie możliwość zmiany ubrań oraz więcej ubrań i poziomów. Przydał by się też język polski. w tamie 5 .
GRA MI SIĘ ZACINA!!!!!!!!!!!! JEST DUŻO REKLAM!!!!!!! ZEPSUŁA MI TELEFON!!!!!!!!!!!! ROZLADOWALO MI TELEFON W CIĄGU 1 MINUTĘ!!!!!!!!!! moja opinia 0/10
Bardo fajna gierka ja polecam
Mówię, że ta gra jest fajna i rozrywkowa, ale coś zawsze przerywa zabawę. Reklamy... Rozumiem, że nadal chcesz zarabiać, ale ile? Co 5 sekund otrzymuję reklamę.. Plus, opcje nie są logiczne, ale myślę, że to jest w porządku, bo pomaga dzieciom rozwinąć kreatywny umysł.. Najgorsze są reklamy.. Proszę to naprawić.
Ta gra jest z oguły fajna ale zadania sa nie pokoleji
Gra ciekawa oraz fajna,niestety ilość reklam jest przesadna.Chęć do dalszej dalszej gry zniką właśnie przez reklamy.Najgorsze jest to, że kiedy wybierzemy zły wybór reklama znowu po awansie poziomu.Jesli niczego się pojawia a nie zrobicie, nie wiem kto jeszcze będzie w grał.
Fajna gra tylko coś mnie straszy w tej grze ta KOBITA ona jest bardzo straszna ale tak togra jest bardzo op
Szukaj więcej w bibliotece wolnych od tantiem grafik wektorowych iStock, obejmującej grafiki Ogrodnictwo - Zajęcie rekreacyjne, które można łatwo i szybko
W tej grze brakuje dużo zdrowego rozsądku. Kiedy wybierasz opcję, która jest logiczna, zwykle jest ona błędna. Ta gra mogłaby być dużo lepsza, gdyby miała więcej sensu. Również ta gra ma DROGA do wielu reklam! Kiedy pobrałem grę, spodziewałem się gry, która wyświetlałaby reklamy, ale nie tak dużo, jak było. Ta gra jest okropna i proszę nie pobierać !!! (Staraj się nie pobierać żadnych gier od tego producenta. Wszystkie jego gry to pułapki reklamowe) 😡🤬😡
Moja ulubiona gra
Niezłe polecam.
Save The Girl Casual mek
... dotyczący Osoby Korzystające Z Zajęć Rekreacyjnych Na Wolnym Powietrzu i ... Image about fashion in Imagineitor by karensayuri100 Look Fashion, Girl
Daję 4 gwiazdki ze względu na ilość reklam, ale gierka nawet całkiem spoko.
To okropna gra, jest wiele reklam, po każdym poziomie jest reklama. A odpowiedzi nie mają sensu - w jednym była dziura, a twoimi opcjami była deska i cement, myślisz, że deska, ale to cement? Cement nie schnie tak szybko i po co w ogóle czekać? Jeśli możesz po prostu przeskoczyć dziurę lub użyć deski. Na innym goniono ją za moje zombie i można było wybrać pistolet na wodę albo bombę, a głupia dziewczyna rzuciła na siebie bombę, nie jest tak trudno wycelować-
Clash Royale কৌশল uidb
Save The Girl கேஷுவல் nlix
Uwielbiam to, że wszystko jest bardzo kolorowe. Za każdym razem, gdy ratujesz dziewczynę wybierając wybór, od razu dostajesz reklamę, która jest bardzo irytująca i dlatego usunąłem aplikację. Sugerowałbym, że jest więcej opcji. Ogólnie rzecz biorąc, ta gra była stratą czasu i myślę, że deweloper mógł zrobić to lepiej
Gra się fajnie, ale ilość reklam to przesada
Potrzebuje więcej reklam Cały czas reklam
Jest to dość mylące, ponieważ nie wiesz, jak wykorzystany byłby wybrany przez ciebie przedmiot. Na przykład byłem w windzie i miałem do wyboru użycie crobara i ciężarków. Wybrałem crobara chcąc otworzyć drzwi, ale ona zapaliła światło i zabiła się. Nie sądzę, że to najlepsza gra, ale pobieranie i usuwanie jej nie jest złe.
😄.
Nigdy nie widziałam dodatkowych ilości reklam jak ich nie będzie dam 5 gwiazdek
Jest to gra, której niektóre aplikacje używają w swoich fałszywych reklamach. Tak, w końcu gra, którą chcieliśmy. Jest świetny, a jego reklama jest w 100% zgodna z grą. Jedynym minusem jest wiele reklam, ale hej, to nic nie kosztuje.
세이브 더 걸! (Save the Girl!) 캐주얼 게임 tlj
Save The Girl Казуални bsxc
... Princess e-Girl vs Soft Girl Fire Girl and Water Boy: Cukierkowy Las Save ... Pixel Archer Save The Princess Draw & Save Him Red Boy and Blue Girl Girl
Spk
Gra jest dokładnie taka, jak opisano w reklamie, ale rozegrałem około 30 dziwnych scenariuszy i w zasadzie jest to głównie szczęście. Wybór 2 opcji i wydaje się, że nie ma logiki w prawidłowej odpowiedzi. Przez chwilę jest to zabawne, ale potem reklamy stają się irytujące, zwłaszcza gdy jest to tylko zgadywanie prawidłowej odpowiedzi. Zły pies - daj mu kość (logiczne) nie, daj mu słuchawki!