Post by zilsolacorndi on Mar 8, 2022 20:08:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lop and Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lop and Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de trucare cristale nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Lop and Friends 2022 version ▞▞▞
Este atât de drăguț și distractiv acum
Acest joc este grozav, dar te plictisești pentru că nu dă multe lucruri de făcut peste toate, a fost grozav bine pentru că m-am plictisit, îl dezinstalez, îl voi descărca dacă are noi actualizări.☺️ O să aștept 🥰
Jocul este bun, dar ar trebui să deblochezi toate nivelurile
Nithyashree
Am crezut că toată casa era deschisă IM sAd.
Este un joc bun și foarte drăguț. Dar nu-mi place cum sunt blocate unele lucruri, așa că nu le poți folosi decât dacă plătești pentru asta. Și când o clădire este încuiată, nu vă spune și mi-aș dori să vă spună care clădiri sunt încuiate și care nu.
Excelent
Imi place
🐕😍😍😍😍😍😍😘😘😚😚😚😘😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😊😊😊😊😊😊😊🐕😍😍😍😍😍😍😘😘😚😚😚😘😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😊😊😊😊😊😊😊️️️️️️️️️️️️️️🎃️🎃.
4 construcții sunt blocate
Aceasta este o aplicație bună, poți să gătești și să-ți îmbraci personajul. Am crezut că este cam plictisitor, dar nu acest joc este foarte bun și drăguț, dar motivul pentru care îl evaluez cu 4 pentru că în alte locuri este blocat, speranța în actualizare, totul este deblocat.
LOP ȘI PRIETENII Evaluează această aplicație
E RĂU ȘI teribilă
Îmi place acest joc, personajul este drăguț😊
Uhmm... copilul meu tocmai a vazut ceva familiar cu magazinele.. minte daca intreb ceva?.. ai copiat toca boca?? O mulțime de oameni copiază toca boca..
Să se răcească 😇😇😇
Lop and Friends חינוכי inir
Drăguț😊😊❤❤❤
Nu-mi place acest joc pentru că arată, din păcate, acest joc a fost oprit și sunt supărat acum?
Urăsc acest joc 😡😡 atât de mult că celălalt loc este încuiat 🤬🤬..... vă rog să reparați acest joc și voi acorda 5 stele..... mulțumesc
E oribil nu mi place
Imi place
Lop and Friends Educativos sut
Math Tutorials Educație ekjm
Drăguț și distractiv
Acest joc este atât de distractiv!!! Dar poți, te rog, să adaugi un loc pentru a salva jocul și a restabili butonul pentru mâncare? Oricum, acelor oameni care doresc ca jocul să fie deblocat, le puteți descărca un mod. Doar caută-l. Sau o poți plăti pentru că cauzează doar 1,99. Pa, o zi buna!!!! Și ție om prost, te rog să nu urăști acest joc, sunt doar 4 locuri blocate și este ieftin să cumperi!!!
👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀
Eu notez asta 5
9oo
Misto
Atât de drăguț 😍😍😍
Îmi place foarte mult acest joc, atât de uimitor și drăguț, că evaluez acest joc de cinci stele
❤️💖🤯😑😂🙃🤐
❤💋drăguță
Lop and Friends Giáo dục xdxm
4 stele pentru că nu are nimic de făcut în acest joc, doar fă ceva, așa că de aceea nu este 5 stele
Dau 4 stele pentru ca in unele locuri. Vă rugăm să deblocați acele locuri
Acest joc nu are distracție.
😇😇😇
Humm. Este un joc bun, dar deblochează toate personajele și înțeleg pentru joc
Lop and Friends Õppemängud flat
Acesta este cel mai frumos joc pe care l-am avut vreodată
Joc prost
Este cel mai bun joc din viața mea vi-l recomand 🤩
Îmi place acest joc! 😇